Contemporary garden in Geneva

A contemporary garden in Geneva with a limited palette of plants :

  • The garden is organized on different levels separated by a steep bank . Ornamental grasses mixed with Verbena bonariensis provides a simple and lively contrast while stabilizing the soil and  reducing maintenance. The grasses need cutting back annually.
  • Pleached Hornbeam have been used on the boundaries providing a green screen above head height.
  • A long staircase made of oak sleepers contrast with the wildness of the Ivy.
    Another staircase connects the main terrace to the hot tub. The cantilevered steps float among the Pennisetum.
  • Elements seem to be flexible and moveable. The impression of dynamism is accentuated by the asymmetric layout.
ABOUT US

FIND US AT
  • 19 rue du Comte Vert, Thonon-les-Bains
  • 0044 7762 809 197
  • info@paul-lehmann.fr
  • Instagram